Zapojte sa aj vy do unikátneho projektu na pomoc  chorým deťom!

Zapojte sa aj vy do unikátneho projektu na pomoc chorým deťom!

Publikované: 08.06.2010

Zobrazenie: 6

8.6. -12.6.2010 vo vašich mestách!    Na bicykli deťom je názov medzinárodnej cyklo túry, ktorej cieľom a hlavnou myšlienkou  je pomôcť podporiť boj so zákerným a vážnym detským onkologickým ochorením, ktoré komplikuje život deťom aj ich rodinám.

Je to jedinečná akcia, ktorá sa svojim charakterom i medzinárodným rozsahom určite zaradí medzi významné  projekty na Slovensku i v Čechách.

Cyklistický pelotón na čele so svetoznámym jazdcom na vysokom bicykli Josefom Zimovčákom pôjde cez celú Slovenskú a Českú republiku. Trasa cyklistického maratónu je rozdelená do 12 etáp. V cieľových mestách Košice, Banská Bystrica, Bratislava, Brno, Olomouc a Praha budú odovzdané miestnym oddeleniam onkológie symbolické šeky so sumou, ktorá sa vyzbiera vo verejnej zbierke.  V týchto mestách je tiež pripravený zábavný  program pre všetkých účastníkov  a návštevníkov. Walmark pre vás pripravil Poradne zdravia, kde si môžete nechať zmerať krvný tlak a tuk v tele, získať mnoho zaujímavých informácií k riešeniu zdravotných ťažkostí a vyhrať skvelé darčeky!   

Viac informácií nájdete na www.cyklistidetom.sk ( možnosť prekliku na stránku)