Časopis jar 2014

Časopis jar 2014

Publikované: 19.07.2018

Zobrazenie: 2

Vážení a milí priatelia,

dovoľte mi, aby som vás na začiatku nového roku čo najsrdečnejšie pozdravil a zaželal vám, aby rok 2014 bol tým, na ktorý budete v budúcnosti vždy radi spomínať. Určite sa zhodneme na tom, že dobré zdravie je základ, od ktorého sa odvíja naša celková spokojnosť. Naše zdravie je na prvom mieste, ale často jeho význam podceňujeme a uvedomíme si to, až keď nás choroba „zatlačí“ do postele. Aby sme sa mohli tešiť z dobrého zdravia, mali by sme dbať na správnu životosprávu, ale aj aktívny pohyb.
Dajme si ruku na srdce, či naše telo dostáva vo forme stravy všetko, čo potrebuje. Ak áno (veľmi malá skupina ľudí), potom už nemusíme vyhľadávať ďalšie zdroje, ak však nie, nezúfajme, práve výživové doplnky sú tu na to, aby nám pomohli nahradiť všetko to, čo naša strava nezabezpečí, ale naše telo potrebuje.
V poslednom období sa však na trhu vo veľkom objavujú rôzne výživové doplnky, ktoré síce veľmi úspešne kopírujú známe produkty a snažia sa prilákať zákazníkov svojou podozrivo nízkou cenou, ale ich zloženie je slabé a nedostačujúce – veľakrát fungujú len ako placebo a ich kvalita je veľmi pofidérna. Je na nás, aby sme pri výbere výživového doplnku boli opatrní, všímali si jeho zloženie, dávkovanie, ale aj výrobcu, ktorý aspoň svojím dlhoročným pôsobením na trhu nám dáva určitú záruku kvality. Naše zdravie je prvoradé, a preto správny výber a kvalita výživového doplnku by mali byť na prvom mieste.Naše produkty vám pomáhajú už viac ako 21 rokov, sú vyrábané za rovnako prísnych podmienok, ako sa vyrábajú lieky, a predstavujú jednu z dôležitých ciest na dosiahnutie pevného zdravia a životnej pohody.
So vstupom do nového roka sme rozšírili hlavne tzv. žltý rad, čo sú produkty s typickými, výrazne žltými obalmi. Tento rad sa rozrástol o nové prípravky – Lutein 20 mg PLUS, Železo PLUS a Céčko v príchuti MIX vo väčšej 100 tbl. forme. Vzhľadom na obdobie, v ktorom sa nachádzame, dávam do pozornosti produkty, ktoré vám pomôžu prekonať prvé príznaky chrípky či kašľa, udržať si imunitu v dobrej kondícii či prekonať blížiacu sa jarnú únavu.

Na stránkach nášho klubového časopisu nájdete aj zaujímavé informácie týkajúce sa starostlivosti o zdravie, rozhovory so zaujímavými osobnosťami a odborníkmi, osvedčené tipy na zdravý životný štýl. Opäť sme pre vás pripravili aj celý rad súťaží, v ktorých môžete vyhrať zaujímavé ceny.

Prajem vám veľa šťastia nielen v súťažiach, ale predovšetkým v každodennom živote, a verím, že k vášmu pevnému zdraviu a celkovej spokojnosti prispejú aj prípravky od Walmarku.

 

Ing. Radim Mládenek
riaditeľ spoločnosti Walmark

Stiahnuť súbor:
mag_2014-2 pdf | 12,0 MB