Časopis jar 2013

Časopis jar 2013

Publikované: 19.07.2018

Zobrazenie: 2

Vážení a milí čitatelia, členovia Klubu zdravia Walmark!

Máme za sebou prvý mesiac nového roka a začíname si plniť novoročné predsavzatia. Dlhé zimné večery sú ako predurčené na príjemné rodinné posedenia pri šálke teplého čaju a príjemnú spoločnosť vám môže robiť napríklad aj časopis „Klub zdravia“. Ďakujeme vám za vaše postrehy, komentáre a pripomienky. Aj na základe vašich ohlasov sme pripravili čítanie plné nápadov, zaujímavostí, odborných článkov a rád, ako sa starať o svoje zdravie v tomto sychravom počasí. A o počasí a jeho šibalstvách sa porozprávame aj s tým najzodpovednejším, meteorológom pánom Jurčovičom.

Aj v tomto čísle vám predstavíme niekoľko noviniek z nášho portfólia. Srdcovo-cievne ochorenia patria medzi najzávažnejšie choroby ľudstva. K ich prevencii patrí aj životospráva. O účinkoch koenzýmu Q10, omega-3 nenasýtených mastných kyselín a selénu sme vás už v našom časopise informovali. Teraz vám ale predstavujeme novinku OmegaPrim®, ktorá tieto tri dôležité látky spojila do jednej formy.

Prinášame aj ďalšie novinky a informácie, napr. o správnom tlaku s produktom OptiTensin® a o našej najväčšej čistiacej stanici - pečeni a s ňou súvisiacom produkte Livinorm®. V tomto sychravom počasí nepodceňujte ani prísun vitamínov a minerálov. Najvýhodnejšia forma je tá prírodná, ale tej je v zime veľký nedostatok. Produkty Spektrum, Zinok 25 mg či Megacečko vám dodajú to, čo vaše telo práve teraz potrebuje.

Páni, ktorých trápia problémy s prostatou a užívajú náš produkt Prostenal®PERFECT COMPLEX, sa dozvedia viac o tejto „pánskej“ problematike v článku „Život plným prúdom“. Nezabudli sme ani na deti a ich obľúbení Marťankovia prichádzajú v jedinečnej želatínovej forme obohatenej o echinaceu na podporu imunity.

Dúfam, že sme vám predstavili nápady, zaujímavosti a novinky, ktoré vám pomôžu a spríjemnia tieto dni. V mene našej spoločnosti vám želám úspešný celý rok, veľa zdravia, osobných, ale aj pracovných úspechov.

Ing. Radim Mládenek,

riaditeľ spoločnosti Walmark Slovensko

Stiahnuť súbor:
mag_2013-2 pdf | 8,5 MB