September 2007

September 2007

Publikované: 19.07.2018

Zobrazenie: 3

Vážení a milí čitatelia,

verím, že relax, odpočinok, šport, rodina, dovolenka amnoho ďalších aktivít patrilo kvašim prioritám počas leta. Tohtoročné letné obdobie bolo bohaté na teplé, ba priam horúce slnečné dni, ktoré nám dodávali energiu, napĺňali nás úsmevom askôr sme si vedeli predstaviť deň aseba pri vode ako vkancelárii či na cestách.

Aby bola vaša fyzická apsychická kondícia výborná aj teraz na jeseň, pripravili sme pre vás niekoľko noviniek, medzi ktoré patria napríklad nové doplnky stravy Imunactiv či GinkoPrim Max, ale aj zaujímavý kozmetický produkt Paranit. Viac sa onich môžete dozvedieť na nasledujúcich stránkach. Aj keď je väčšina našich produktov určená dospelým, nezabúdame ani na deti. Im pravdepodobne urobia radosť noví Marťankovia soligosacharidmi, ktorí prešli radikálnou inováciou vobsahu účinných látok anovinkou je aj jablková príchuť.

Tieto, ale aj ďalšie inovácie pripravujeme vďaka novému vývojovému laboratóriu, ktoré sme otvorili na začiatku leta. Naša firma Walmark sa stále snaží vo vývoji avýskume byť okrok vpred pred ostatnými aprinášať na trh produkty na základe najnovších svetových výskumov.

Rovnako ako si zakladáme na perfektnej kvalite našich výrobkov, je pre nás dôležitá aj čo najlepšia spolupráca svami – našimi spotrebiteľmi. Sme skutočne veľmi potešení, keď sa zvašich listov dozvedáme informácie oúčinkoch našich produktov aokvalite našich služieb. Ďakujeme vám za vaše milé slová, ktoré sú pre nás tou najlepšou pochvalou a dodávajú nám elán do ďalšej práce.

V súčasnosti pre všetkých aktívnych ale aj rekreačných športovcov ponúkame široké spektrum vysoko kvalitných produktov značky Aminostar. Jej dostupnosť je hlavne vsieti fitnes centier, športových predajní, vybraných lekární ale aj prostredníctvom zásielkového obchodu na našej internetovej stránke.
Aj vtomto čísle sa na stránkach svojho časopisu stretnete nielen so zdravotnícky zameranými témami, ale aj snázormi a rozprávaním zaujímavých osobností. Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijala známa herečka, veľmi milá a ústretová pani Emília Vašáryová.
Prinášame Vám aj vyhodnotenie projektov ako súťaž onajkrajšiu Marťanskú vlajku či najkrajšie blahoželanie k 15. výročiu firmy Walmark. Dostali sme od Vás množstvo krásnych blahoželaní, za čo by som vám chcel srdečne poďakovať.
Áno, už 15 rokov sa naša spoločnosť stará ozdravie aprevenciu vás, našich zákazníkov. Počas roka sme realizovali zaujímavé aúspešné obchodné akcie, ktoré vyvrcholia vtejto časti roka. Pre vás, našich členov je pripravená, okrem iného aj jedinečná akcia 50% zvýhodnenia zaslaných Walmark korún.

Skrátka – máte sa na čo tešiť. Želám vám za všetkých pracovníkov spoločnosti Walmark krásne babie leto, veľa zdravia ateším sa na stretnutie nad budúcimi stránkami nášho časopisu.

Ing. Radim Mládenek,
riaditeľ spoločnosti Walmark Žilina

Obsah:

  1. Viete, že - kaleidoskop zaujímavostí
  2. O čom sa hovorí - v pokoji cez prechod
  3. Listáreň
  4. V ordinácii - zápaly močových ciest
  5. Muži na slovíčko - z praxe urológa
  6. Novinky z Walmarku - GinkoPrim MAX, Imunactiv
  7. Hviezdne nebo - Emília Vašáryová
  8. Lekár radí – modravým špagátom na nohách sa dá predísť
  9. Pre lepší život - neplodnosť častý problém súčasnosti
  10. Lieky - Emoxel gél, Septofort, Trigrip
  11. Radíme - rozkvitnite na jeseň
  12. Pomoc z Walmarku - čo môžeme urobiť pre svoje kĺby
  13. Aktualita - Aminostar
  14. Tip pre zdravie - termálne kúpele Bešeňová
  15. Zdravá kuchyňa
  16. Čítanie pre mamičky - pedikulóza
  17. Čítanie pre mamičky - s mamou na operačnú sálu
  18. Pre deti
  19. Marťankovia - Marťanská vlajka konečnena hrade
  20. Tajnička
  21. Horoskop - čo vás čaká a neminie

Stiahnuť súbor:
ks-2007-zima pdf | 7,2 MB