Február 2007

Február 2007

Publikované: 19.07.2018

Zobrazenie: 2

Vážení a milí čitatelia,
pozdravujem vás v novom roku a želám všetkým, aby sa skutočne vydaril. Opäť sa spolu stretávame nad ďalším číslom nášho časopisu Klub zdravia, ktorý sa stal jedným z príjemných sprostredkovateľov našej vzájomnej komunikácie. Aspoň tak usudzujem podľa listov, ktoré nám posielate. Často sa v nich objavujú slova chvály a vyjadrenia spokojnosti s našimi výrobkami, ale aj kritické pripomienky, ktoré nám pomáhajú vylepšovať poskytované služby. Veľmi vám za všetky odkazy ďakujeme a verte, že sú pre nás tým najlepším povzbudením do ďalšej práce.

Pretože neustále pracujeme na vývoji nových produktov, môžeme sa vám aj v tomto čísle pochváliť ďalšími modernými výrobkami. Doplnok stravy Benosen ocenia všetci ľudia, ktorí majú problémy so spánkom. Obsahuje rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú odstrániť napätie a stres, navodzujú celkovú relaxáciu organizmu a urýchľujú tak usínanie. Pretože sa blíži jar, pripravili sme pre vás aj nový Betabronz. Nový komplex účinných látok pomôže dodať pokožke pekný zlatohnedý odtieň a ochráni ju pred spálením. Okrem odborných tém prinášame v novom čísle časopisu aj rozhovory so zaujímavými ľuďmi. Teší nás, že vám môžeme priniesť rozhovor so spevákom a dnes už aj tanečníkom Tomášom Bezdedom a našou športovou nádejou na poli bežeckého lyžovania Alenou Procházkovou. V časopise nájdete aj tipy na nové recepty na chutné jedlá a, samozrejme, nesmie chýbať ani obľúbená krížovka a súťaž o zaujímavé ceny.

Rok 2006 bol pre nás ako firmu veľmi úspešný. Vďaka patrí všetkým Vám, našim zákazníkom a spotrebiteľom aj za to, že ste to práve Vy, ktorí nás vediete k tomu, aby sme ponúkali produkty a služby, ktoré spĺňajú Vaše predstavy a potreby. Pre Walmark je rok 2007 obdobím zvlášť významným, z dôvodu 15 ročného úspešného pôsobenia firmy na Slovenskom trhu. Náš úspech, je aj Vašim úspechom.

Verím, že sa vám naša ponuka bude páčiť, a teším sa na budúce stretnutia. Želám vám krásny nový rok, veľa zdravia, osobných ale aj pracovných úspechov.

Ing. Radim Mládenek, riaditeľ spoločnosti Walmark Žilina

Obsah:

4. Viete, že - kaleidoskop zaujímavostí
5. O čom sa hovorí – Zápaly močových ciest
6. Listy
7. Pre všetkých – Prejedli ste sa?
8. Lekár radí – Benosen pre váš pokojný spánok
9. Lieky z Walmarku
13. Tradície a veda – Thajská masáž
14. Walmark na návšteve – Alena Procházková
15. Walmark pomáha – Je skvelé, keď má človek nádej
16. Zaujalo nás – Užitočný betaglukán
19. Walmark inovuje – Prichádza nová (a bezpečná) doba bronzová
20. Hviezdne nebo – Tomáš Bezdeda
22. Zdravá kuchyňa
23. Novinky
24. Pre lepší život – Longova metóda
25. Výsledky štúdie – Varixinal
26. Walmark predstavuje
27. Odporúčame – Zázračná ginko biloba
28. Pre študentov
29. Páni na slovíčko – Máte aj vy svoju súkromnú mapu toaliet?
30. Na cestách – Himaláje
32. Pre ženy – Pre ženu, ktorá chce viac
33. Čítanie pre mamičky – Jazda v protismere
34. Na hrad
37. Predstavujeme – Pangamín, Aminostar
40. Klubové správy
43. Horoskop – Čo vás čaká a neminie
44. Tabuľka bonusov

Stiahnuť súbor:
mag_2007-2 pdf | 5,7 MB