Máj 2007

Máj 2007

Publikované: 19.07.2018

Zobrazenie: 1

Vážení a milí čitatelia,

každý rok nám prináša určité prekvapenia. Minuloročná zima nás potrápila svojou dĺžkou a intenzitou, v tomto roku to bolo presne naopak a už v apríli sme zažívali teplé, priam letné dni. No nielen počasie nám prináša prekvapenia. Aj naša spoločnosť pre Vás pripravila množstvo prekvapení v súvislosti s našim výnimočným výročím – tohto roku Walmark oslavuje už 15. výročie svojho úspešného pôsobenia na trhu doplnkov výživy! Počas celého roka pripravujeme pre Vás, našich zákazníkov, zaujímavé aktivity a o tých aktuálnych Vás chceme aj prostredníctvom tohto čísla časopisu Klub zdravia informovať.

Sme potešení, že vám môžeme predstaviť nový doplnok výživy DIALEVEL, určený predovšetkým diabetikom a osobám s poruchou glukózovej tolerancie. Obsahuje unikátnu kombináciu látok na reguláciu hladiny cukru v krvi. Účinnosť prípravku Dialevel je hodnotená, okrem bohatého počtu referencií, aj odborným posudkom doc. MUDr. Milana Kvapila, CSc., popredného českého diabetológa a prednostu internej kliniky FN v Motole a UK 2. LF v Prahe.

Pre ženy, ktoré sa nachádzajú v neľahkom období klimaktéria, je určená ďalšia novinka - MABELLE® - nehormonálny produkt výlučne na rastlinnej báze, obsahujúci dva druhy fytoestrogénov, pomáha nahrádzať prirodzené účinky estrogénov a pozitívne pôsobí pri poruchách spánku, zvýšenej únave a závratoch. Prípravok má navyše blahodarný vplyv na srdcovo-cievny systém a pevnosť kostí.

No a nakoľko prichádza leto so svojimi slnečnými dňami, prinášame pre Vás úplne inovovaný prípravok BETABRONZ. Je to produkt s výnimočným zložením, ktorý obsahuje extra silný antioxidant BiAstin. Vďaka týmto unikátnym zložkám sa môžete tešiť z krásneho bronzového opálenia.

Samozrejme okrem spomínaných noviniek sme pre vás pripravili aj zvýhodnený dvojitý bonus na vybrané produkty (dvojnásobná hodnota Walmark korún na čiarový kód) a pre každého, kto sa podelí s nami o svoje skúsenosti s produktmi Walmark, prekvapenie vo forme 10 tbl. balení vybraných značiek.

Určite ste postrehli, že TV Markíza uviedla na svoje obrazovky nový seriál Ordinácia v ružovej záhrade. Nakoľko Walmark je generálnym partnerom, máte možnosť dozvedieť sa prostredníctvom nášho časopisu zaujímavé informácie zo zákulisia.

Želám vám slnečnú jar, horúce leto, plné krásnych zážitkov, príjemných prekvapení a pozitívnych skúseností s našimi výrobkami.

Ing. Radim Mládenek, riaditeľ spoločnosti Walmark Žilina

Obsah:

  1. Pre všetkých - Alfa vášho opaľovania
  2. Pokojné klimaktérium
    Mabelle – pomoc pre ženy
  3. Walmark pomáha - Nech mechúr ani nohy v lete nezradia
  4. Rozhovor - Ordinácia v ružovej záhrade
  5. Páni na slovíčko - Ťažkosti mužov po päťdesiatke
  6. V ordinácii - Dobrá správa pre diabetikov
  7. Krížovka
  8. Lieky - Emoxen gél

Stiahnuť súbor:
ks-2007-leto pdf | 1,3 MB