Čisté okná bez šnúh a strachu z výšok

Čisté okná bez šnúh a strachu z výšok

Publikované: 15.09.2013

Zobrazenie: 17

Práve ste doumývali okná?
Zostali na nich šmuhy a fľaky?
Alebo sa ešte len chystáte čistiť a odrádza vás zlý pocit z výšok?

Čistenie okien si vyžaduje zručnosť, je nielen namáhavé, ale aj časovo náročné. Dnes už však nepotrebujete zažívať strach a nepotrebujete ani dlhodobú prax, aby okná po vyčistení boli naozaj žiarivé. Najjednoduchším spôsobom ako dokonale umyť okná je použitie akumulátorového čističa WV 50 od firmy Kärcher. Vyčistíte ním aj ostatné sklenené plochy, zrkadlá a obklady. No a s použitím tyčového nadstavca môžete pohodlne umývať aj vo výškach. Inovačné odsávanie vody zbiera špinavú vodu skôr, než stihne odkvapnúť, neostávajú žiadne šmuhy ani škvrny. Potom ju stačí už iba vyliať zo záchytnej nádoby do umývadla. Vďaka nízkej hmotnosti je manipulácia s čističom veľmi jednoduchá.

Ako získať čistič okien ZADARMO?
Napíšte nám, prečo by ste práve vy potrebovali takýto čistič, alebo ako by ste ho využili. 10 najlepších príbehov odmeníme novým čističom okien WV50 od spoločnosti Kärcher.

Svoje príbehy označené heslom "Čisté okná" posielajte na adresu: Kärcher Slovakia, s.r.o., Bratislavská 25, 949 01 Nitra alebo karcher@karcher.sk, najneskôr do 30.10.2013.

Výhercovia súťaže:

  1. Jana Madunická, SENICA
  2. Združenie Radosť, Košice
  3. Mária Ráchelová, Starý Tekov  
  4. Mgr. Andrea Madunová, Bratislava
  5. Zuzana Mihaliková, Nitrianke Pravno
  6. Ján Demo, Bánov  
  7. Anton Ambrózy, Košice
  8. Petra Olšovská, Trnava
  9. Valéria Ručková, Lietava
  10. Beatrix Franeková, Žilina

Výhercom srdečne gratulujeme.