Značkové produkty od Walmarku bodujú v prieskume lekárnikov!

Značkové produkty od Walmarku bodujú v prieskume lekárnikov!

Publikované: 05.04.2011

Zobrazenie: 1

O tom, že naše značkové výživové doplnky sú obľúbené nielen u zákazníkov, ale dôveruje im aj odborná verejnosť,  svedčia výsledky prieskumu „Lekárnici odporúčajú“ . Tento projekt zrealizovala redakcia odborného  časopisu pre lekárnikov  Farmi News.  V prieskume sa lekárnici vyjadrili, ku ktorým voľne predajným  prípravkom majú na základe svojich skúseností a ohlasov pacientov najväčšiu dôveru. Kontrolný dohľad nad spracovaním výsledkov zabezpečila medzinárodná spoločnosť Cegedim Strategic Data, špecialista na marketingový prieskum vo farmaceutickom priemysle.

 

Výsledky sú vyjadrením lekárnikov, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti, ktoré nie sú ovplyvnené želaním výrobcu  či distributéra, reklamou, ale len ich názorom založeným na vlastných skúsenostiach a znalostiach.

S potešením konštatujeme, že výsledky ankety sú pre značkové prípravky Walmark vynikajúce! V  pätnástich  kategóriách,  ktoré sa týkali značkových výživových doplnkov Walmark, sme sa umiestnili na prvých troch miestach až v deviatich kategóriách, z toho naše značky získali prvé miesto až päťkrát!

kategória

Značka

Pozícia

Multivitamíny – deti

Marťankovia

víťaz

Osteoartróza a kĺby

ArthroStop

víťaz

Kŕčové žily

Varixinal

víťaz

Poruchy pamäte

GinkoPrim

víťaz

Zápaly močových ciest

Urinal

víťaz

Spánok a upokojenie

Benosen

2. miesto

Poruchy pamäte

Memoplus

2. miesto

Multivitamíny dospelí

Spektrum

3. miesto

Koenzym Q10

Coenzyme Q10 Walmark

3. miesto