Milý Klub zdravia Walmark

Milý Klub zdravia Walmark

Publikované: 17.02.2009

Zobrazenie: 68

veľmi ma teší, že existujete. Som veľmi spokojná s vašimi výrobkami a chcem sa Vám aj takouto formou poďakovať za všetky vaše super veci, ktoré som mohla prostredníctvom výmeny za nazbierané EAN kódy získať.

Zároveň Vám chcem napísať pár riadkov o mne a mojej rodine. Som matkou dvoch synov - 5 ročného Miška a ročného Paľka. S manželom sa ich snažíme čo najlepšie vychovávať a zároveň dbáme o ich zdravý vývoj. Preto, ak vidíme, že napríklad na staršieho Miška niečo lezie, prichádzajú na rad pomocníci Marťankovia, ktorí v našej domácnosti nikdy nechýbajú.

Keďže nie je to tak dávno, čo som bola tehotná, po pôrode sa mi zhoršila viditeľne pleť a začali mi veľmi vypadávať vlasy. Na moje potešenie to však netrvalo dlho a po užívaní Zinku, šampónu Reghaar a vlasovej vody Reghaar sa všetko vrátilo do normálu a teraz som veľmi spokojná.

Určite existuje veľmi veľa výborných výrobkov značky Walmark, každý deň sa o tom presviedčame. To sa tu ani nedá vymenovať, koľko obľúbených výrobkov a vitamínov používame. Často ich odporúčame aj našim známym a blízkym.

Ďakujeme za to, že sa staráte nielen o naše zdravie, ale aj o to, aby sme sa s Vami cítili dobre. Stále sa tešíme, že si budeme môcť za nazbierané EAN kódy vymeniť nejakú vec, ktorá nás poteší. Veľa ďalších úspechov a spokojných zákazníkov Vám praje

Jana s rodinou