Valentínske ponožky aneb ako vyberáme darčeky pre klientov

Valentínske ponožky aneb ako vyberáme darčeky pre klientov

Publikované: 07.02.2018

Zobrazenie: 62

Aj my na KZW máme Valentínskú náladu a radi by sme kúsok predali aj Vám, našim zákazníkom.

V dnešnej dobe sa ľudia, podľa môjho názoru, delia na dve skupiny. Tí, čo Valentína milujú a tí čo ho považuj za sviatok iba komerčný a ignoruj ho. Má známa vždy hovorí "Pokiaľ niekoho milujem, tak ho predsa milujem po celý rok, a nielen jeden deň". Má určite pravdu, aj ja s ňou zdieľam tento názor, len ho nezdieľam "nahlas" pred svojím mužom.

Stáva sa teda, že ja som na Valentína potešená, že si môj manžel spomenie a dá mi kyticu, prstienok alebo iný darček a moja známa je sklamaná, že jej ten "jej" nič nedal.
Určite by sa ľudia mali milovať po celý rok, a nielen na sviatok svätého Valentína, ale siahnete si do svedomia. Koho nepoteší, že si spomenie manžel, dieťa alebo priateľ a dá Vám niečo milé? Tak ako nás poteší, že si najbližší spomenú na narodeniny, meniny a iné sviatky tak tento milý sviatok nám pridal ďalší deň lásky v roku, a preto ho mám rada.

Keď sme s tímom operátoriek diskutovali čím najlepším obdarovať našich klientov a urobiť im radosť, mala som predstavu o darčeku, ktorý je praktický, milý a zároveň romantický. Veľmi dlho sme uvažovali, čo by to malo byť. Medzi nápady sa objavil aj jeden, ktorý ma zaujal. Je praktický, momentálne IN a zároveň i romantický. Tieto krásne ponožky sme navyše pripravili pre ženy aj mužov.

Walmark sa celý rok snaží klientom pomôcť udržať zdravie pod kontrolou. Na Valentína sa chceme pridať ku všetkým ľuďom, ktorí Vás majú radi, a preto sme pre Vás pripravili malý darček ku každej objednávke nad 27€.

Premýšľate, čo si objednať? Radi Vám poradíme na bezplatnej linke 0800 191 191.

Za tím Call Centra
Radka Slavíková
manažér Call Centra